Maatwerk betonijzer
•••

Maatwerk

Maatwerk is belangrijk als het gaat om bouwconstructies. Als iets niet tot op de millimeter nauwkeurig is, kunnen er makkelijk dekproblemen ontstaan en kan zelfs de bouwconstructie onstabiel worden. Neem dus het zekere voor het onzekere en laat al uw beton op maat maken door een gespecialiseerd bedrijf met al vele jaren ervaring en deskundige werknemers.

Waar is maatwerk voor nodig?

Bij Nienhuis Betonijzervlechterij kunt u terecht voor verschillende maatwerk producten voor verschillende doeleinden, zoals:

  • Palen: voor palen is het belangrijk dat ze op de millimeter nauwkeurig worden geproduceerd. Indien dit niet het geval is, kan het zo zijn dat de hele bouwconstructie onstabiel wordt.
  • Fundering: voor de fundering van een bouwconstructie is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van betonijzer. Beton is namelijk niet goed bestand tegen trekkrachten, maar betonijzer lost dit op. Hierdoor wordt de constructie dus stabieler. Het ijzer kan op maat gemaakt worden door middel van een mat, gevlochten of lassen.
  • Overige projecten: wij kunnen alles voor u produceren op maat. Heeft u nog een project voor ons die niet te maken heeft met het maken van palen of funderingen op maat, maar heeft u wel behoefte aan maatwerk? Maak uw wens kenbaar! Geen project is voor ons te gek.

Creatieve oplossingen bij Nienhuis Betonijzervlechterij

Van heipalen tot betonbewapening: wij maken alles op maat. In onze werkplaats zullen wij alle beton en ijzer accuraat voor u maken, produceren, knippen en buigen. Wij bieden een grote verscheidenheid aan mogelijkheden om een product van beton te maken. Wij zorgen voor maatwerk voor de grond-, weg-, en waterbouw, industrie en nog veel meer.

Wij zorgen natuurlijk niet alleen maar voor maatwerk producten. Wij bieden ook uitstekende service en deskundige medewerkers die samen met u zoeken naar de beste oplossing. Bij Nienhuis Betonijzervlechterij bent u verzekerd van service en kwaliteit.