Montage wapening
•••

Wapening is een versterking die in beton wordt aangebracht om ervoor te zorgen dat het beton zowel druk- als trekkrachten op kan nemen. Bij Nienhuis Betonijzervlechterij kunt u terecht voor wapening in de vorm van stalen staven, kabels en netten. Onze deskundige werknemers zullen de wapening op maat maken en vervolgens monteren.

Het op maat maken van wapening en het monteren ervan zijn een heel precies klusje. Het is daarom verstandig om de klus uit te laten voeren door werknemers met jarenlange ervaring en de juiste middelen om de wapening zo precies mogelijk te maken. Hiervoor bent u bij Nienhuis Betonijzervlechterij aan het juiste adres.

Hoe gaat de montage in zijn werk?

Ten eerste zullen wij ervoor zorgen dat de wapening op maat is gemaakt. Het is namelijk belangrijk dat de wapening precies past in het beton, omdat anders de bouwconstructie onstabiel kan worden. In onze high-tech werkplaats wordt de wapening precies op maat gemaakt door onze computergestuurde machines en vakkundige werknemers. Maatwerk is een specialiteit van ons. U bent dus altijd verzekerd van vlechtwerk van de beste kwaliteit. In onze werkplaats zullen wij alle beton en ijzer accuraat voor u maken, produceren, knippen, buigen en vlechten.

De volgende stap is het monteren van de wapening. De wapening wordt door onze ervaren betonijzervlechters op een minimale afstand tot de buitenkant van het beton aangebracht. Hiermee wordt aantasting van het beton voorkomen en raakt het beton bovendien bestand tegen opspelende trekkrachten. Ook bij de montage kunt u ervan uitgaan dat alles met precisie en nauwkeurigheid gebeurt. Wij hebben alle materialen en kennis in huis om ervoor te zorgen dat de montage goed verloopt.