Vlechtwerk
•••

Vlechtwerk is de basis voor het garanderen van ijzersterk beton. Beton is goed bestand tegen drukkrachten, maar het is ook belangrijk dat het beton goed bestand is tegen de trekkrachten die op kunnen treden. Om dit te voorkomen wordt er vaak gebruik gemaakt van matten van betonijzer. Deze matten kunnen in elkaar worden gevlochten, waardoor het beton tegen zowel druk- als trekkrachten bestand is.

Vlechtwerk van het materiaal dat bij u past

Voor verschillende soorten betonijzer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden drie verschillende soorten betonijzer aan, waaronder glad betonijzer, prefab wapeningsstaal en geknipt of gebogen betonijzer.

Zoals de naam al zegt heeft glad betonijzer een glad en blank oppervlak. Hierdoor is het makkelijk om te vlechten. Deze soort betonijzer onderscheidt zich van elk ander soort staal. Prefab wapeningsstaal is een betrouwbaar en duurzaam materiaal en is daarom uiterst geschikt als wapening voor uw beton. Ook deze soort is makkelijk te vlechten om er voor te zorgen dat de wapening echt bij uw betonconstructie past. Geknipt of gebogen betonijzer is bij Nienhuis Betonijzervlechterij van perfecte kwaliteit en altijd op gewenste lengte en vorm gemaakt. Natuurlijk kunnen wij dit betonijzer ook op de gewenste manier voor u vlechten.

Vlechtwerk van de beste kwaliteit

Maatwerk en vlechtwerk zijn onze specialiteiten. Deze combinatie zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van vlechtwerk van de beste kwaliteit dat precies bij uw project past. In onze werkplaats zullen wij alle beton en ijzer accuraat voor u maken, produceren, knippen, buigen en vlechten. Bij Nienhuis Betonijzervlechterij werken wij met high-tech computergestuurde machines waarmee precisie en kwaliteit gegarandeerd worden. Zo zorgen wij ervoor dat uw vlechtwerk van de beste kwaliteit is en past bij uw betonconstructie.